Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kif Örebro satsar på Max

Kif Örebro har tillsatt en ny klubbchef. Max Erhagens främsta uppgift blir att stärka den damallsvenska klubbens ekonomi.

Annons

Tjänsten som klubbchef har varit vakant en längre tid. Nisse Jansson vikarierade för tjänstledige Thomas Rasmussen fram till och med årsskiftet.

Nu har ledningen beslutat sig för vem som ska anställas som ny klubbchef. Det blir Max Erhagen från Motala, senast på TV4 där han jobbat med försäljning.

- Han är inte bara en duktig säljare som aktivt kommer att arbeta med att skapa mervärden för våra samarbetspartners. Han har en stark drivkraft för verksamhetsutveckling vilket också är ett viktigt område i en klubbchefs uppdrag. Han är en ödmjuk och bra person som stämmer mycket väl överens med våra värderingar, säger Charlotta Nordenberg, ordförande för Kif Örebro, i ett pressmeddelande.

Styrelsens uttalade mål för verksamhetsåret 2012 är att arbeta med att stabilisera organisationen och skapa en långsiktigt stabil ekonomi.

- Att få jobba i Sveriges elitidrottshuvudstad känns verkligen hedrande, spännande och inspirerande. Jag är ett stort fan av fotboll och då i synnerhet Kif Örebro och ÖSK som jag följt under många år, säger Max Erhagen.

- Nu handlar det om att stärka samarbetet mellan Kif Örebro och näringslivet i regionen för att etablera oss som en av landets absolut främsta damfotbollsklubbar.

Kif Örebro bedriver damfotboll med ett A-lag i damallsvenskan, ett talanglag F-17 och fyra lag i ungdomsserier. Föreningen har i dag cirka 200 medlemmar.

Läs mer om den nye klubbchefen i torsdagens NA, papperstidningen.

Mer läsning

Annons