Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolla här Kif: "Sugen på comeback" 

Hon har fått frågan av förbundskapten Pia Sundhage. Och mammalediga målvakten Kristin Hammarström kan tänka sig en comeback.

Annons

- Jag stänger inga dörrar. Men först och främst måste jag hitta en klubb, och en situation som fungerar. En helhetslösning för familj och fotboll, säger Kristin Hammarström.

Kif Örebros mål har vaktats av kanadensiskan Stephanie Labbé, sedan Hammarström flyttade till Göteborg för ett par år sedan. Labbé har gjort det bra, men kommer under våren vara upptagen av förberedelserna inför VM på hemmaplan i Kanada, och knappast tillgänglig för en fortsättning i Örebro.

Det öppnar dörren för Kristin Hammarström, som blev mamma till Olle för tre månader sedan.

- Jag ser inga hinder för att göra en nysatsning. Det är en del praktiska saker att lösa, men min sambo Axel är villig att vara pappaledig om jag vill köra på med fotbollen, berättar Kristin.

Hon har fått signaler från Kif Örebro om intresse.

- Jag har pratat med några av tjejerna jag spelat med tidigare som är med i styrelsen, och fått frågan om jag är intresserad. Och jag jag har förklarat att jag är villig att diskutera. Men längre än så har det inte gått, säger Kristin.

Hon har också fått samma fråga från förbundskaptenen Pia Sundhage, som efter Hedvig Lindahls beslut att genomgå en höftoperation har ett målvaktsproblem att lösa.

- Pia har frågat hur jag tänker, och det är klart att tanken på ett VM i Kanada är lockande. Sedan är det så klart en lång väg dit. Men jag tror inte att det skulle vara ett problem att komma tillbaka i form. Jag väger mindre nu än när jag blev gravid, saknar väl lite muskler. Men jag har börjat löpträna och kör lättare styrketräning.

Bara för Kif Örebro att slå en signal. Lösningen på målvaktsfrågan finns redan på plats i Örebro.

Läs mer om Kristin Hammarström i dagens NA, pappers- eller e-tidning!

Mer läsning

Annons