Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lämnade Kif – klar för ÖSK

Hon lämnade allsvenska Kif Örebro inför årets säsong. Nu är Moa Narving klar för division 1-laget ÖSK Söder.

Annons
Moa Narving.

Moa Narving, 21, tillhörde Kif Örebros allsvenska trupp 2009-2013 och gjorde totalt 19 allsvenskan matcher varav elva från start 2012.

Hon lämnade klubben efter att ha fått stora delar av säsongen 2013 förstörd av skador och gick till elitettalaget Sirius – men bröt kontraktet med Uppsalaklubben efter ett par månader.

I stället vände Narving hem till moderklubben Sköllersta i division 3.

Men nu väljer Narving att satsa på fotbollen igen. På onsdagen skrev hon på för division 1-laget ÖSK Söder, som i år vann sin division 1-serie men föll i kvalet till elitettan.

– Jag har fått vara skadefri en hel säsong, underbart. När glädjen är tillbaka känns det helt rätt att göra en nysatsning i ÖSK och det ska bli roligt hjälpa laget att nå nya framgångar, säger Narving i ett pressmeddelande, där hon också berättar om den tuffa tiden som var nära att få henne att lägga skorna på hyllan:

– Efter ett skadefyllt 2013 i KIF var jag tveksam till att fortsätta med fotboll men bestämde mig ändå för att ge fotbollen en chans i Sirius, men där föll inte alla bitar riktigt på plats och det slutade redan efter ett par månader. Var nu ännu mindre sugen på fotboll. Efter en stund började allt kännas bättre igen, började spela i min gamla klubb Sköllersta.

Mer läsning

Annons