Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missar resten av säsongen – kan lägga av

Förra Kif Örebro-stjärnan Sara Larsson, som lämnade klubben i vintras, är gravid. Därför missar hon resten av säsongen med sin nya klubb LB07 – och karriären kan vara över.

Annons

Det är Sydsvenskan som berättar att Sara Larsson är gravid, beräknas bli mamma i spetember, och därför inte kommer att spela mer fotboll under 2014.

–  Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det här är fantastiskt. Det var jätteoplanerat, men så här är livet, säger Sara Larsson till Sydsvenskan.

Larsson lämnade Kif Örebro för elitettalaget LB07 inför årets säsong, men hann bara spela en träningsmatch innan hon fick det oväntade beskedet.

– Det var roligt så länge jag var med och det hade säkert bara blivit roligare. När jag spelade var det kallt, regnigt och blåsigt, säger Larsson till NWT.

Sara Larsson, som är fostrad i Villastaden, på fotbollsgymnasiet i Degerfors och i Karlskogalaget Rävåsen, kom till Kif Örebro som stor landslagsstjärna inför säsongen 2011 och gjorde tre säsonger i klubben. Den första som helt ordinarie, medan de två avslutande stördes av återkommande fotskador. Totalt har Larsson gjort 243 allsvenska matcher och 112 landskamper

Mer läsning

Annons