Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson: "Starka som tar ett kryss"

Kif-tränaren Rickard Nilsson såg styrka i att hämta upp underläge mot Göteborg.

Annons

Mardrömsstart. Fem minuter. Sen hade Göteborg tagit ledningen.

- Det var en tung start. Vi började bra. Men första gången de var på vår planhalva blev det mål. Så det var tungt, säger Kif-tränaren Rickard Nilsson.

- Tufft att hamna i underläge. Tar man ledningen brukar man vinna. Men nu är vi ändå så starka som tar ett kryss. Och det har vi gjort i många matcher, när vi legat under. Men det är jobbigt att få mål så tidigt mot sig och ha det bakom sig. Men vi gjorde allt rätt i början. Vi gjorde ett fel och då blev det mål. Det är ett hårt straff.

Rickard Nilsson

var dock nöjd med hur det mesta såg ut ändå.

- Men jag tycker vi för första halvlek. Men det kanske inte var av godo .Vi hamnade lite högt och då fick de kontra på oss. Nu skapade de inte någon mer målchans på oss i första, men ändå. De hade inte många, i varje fall.

Trots att Kif förde spelet, i synnerhet i den andra halvleken, så blev det bara oavgjort. 1-1 mot Göteborg. Rickard Nilsson hade dock känslan att det var bra nära att Kif rodde hem en seger.

- Surt var det.

- Det känns bra med 1-1, men jag kände nog att vi skulle kunna göra 2-1. Men ah, det lilla saknades, säger Rickard Nilsson och fortsätter:

- Det brukar nog jämna ut sig på en säsong. Man får väl jobba då ännu lite hårdare. Men det brukar jämna ut sig på en säsong.

Mer läsning

Annons