Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Degerfors tappar back till konkurrent

Det ryktades ett tag om ÖSK.
Nu byter Degerfors vänsterback Christoffer Eriksson, 23, i stället klubb i superettan.

Annons
Christoffer Eriksson (till höger) är klar för Assyriska.

På tisdagen presenterades stockholmaren på Assyriskas hemsida. Klubbens supportrar har samlat in pengar som bidragit till att Eriksson skrivit på för Södertäljeföreningen.

"Fansens Spelare 2014" startades av supportrarna vid ett informationsmöte, den 4 februari påbörjades insamlingen med målet att finansiera två spelare. I dag en vecka senare har insamlingen fått in 225.000 kr och mer pengar är på väg in. Styrelsen har därför gett klartecken för att göra klart med en vänsterback vilket varit högsta prioritet. Idag kan vi därför presentera Christoffer Eriksson som Assyriskaspelare”, skriver Assyriska på sin hemsida.

– Jag är jätteglad att vara här. Alla pratar väldigt varmt om klubben så jag ser verkligen fram emot att komma in i gemenskapen. Assyriska spelar en fotboll som tilltalar mig och jag hoppas att jag skall blir en bättre fotollsspelare. Jag känner flera av spelarna och jag gillar "Vallis" höga kravbild och ambitionsnivå. Klubben firar 40 år och jag hoppas att vi kan glädja supportrarna med bra prestationer och resultat. Jag tror på laget och hoppas vi kan kämpa om topplaceringarna i serien, säger Christoffer, säger Eriksson själv till hemsidan.

Mer läsning

Annons