Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Degerforsare sänkte Rynninge

En tung första halvlek ställde till det för Rynninge i hemmamatchen mot Carlstad United. En match som fick flyttas till Karlslunds arenas konstgräs på grund av den senaste veckans nederbörd.
– Ja, det gynnade ju inte oss i alla fall, sade Rynninges kapten Robert Damberg efter 0–2-förlusten.

Annons
Robert Damberg.

Carlstad United startade matchen piggast och prickade stolpen redan i den första matchminuten, Gästerna fortsatte att rulla boll och Rynninge var inte med i matchen. Efter en kvart fick Carlstad en hörna som Rynninges unge målvakt Ismael Diawara missbedömde helt. Han boxade ett hål i luften och Carlstads anfallare, den förre Degerforsspelaren, Mirza Durakovic kunde enkelt nicka in 1–0.

– Det är svårt, vi är segstartade och de får göra ett par enkla mål. Vi gör inte en bra första halvlek. Vi ligger för långt ifrån och låter Carlstad trilla boll, säger Robert Damberg.

Carlstad är ett spelskickligt lag och kom ofta fram på kanterna genom sina kvicka yttrar. Efter en halvtimmes spel kom gästerna återigen runt på högerkanten genom André Jernberg. Han hittade Simon Molander som tryckte in 2–0.

– Carlstad skapar inte många chanser egentligen men är luriga på fasta situationer. Men det är för enkelt, säger Damberg.

Läs mer om matchen i söndagens NA, papperstidningen!

Mer läsning

Annons