Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Division 4: Bosna upp i serieledning

Seger mot Latorp i toppmötet.
Och nu är Bosna uppe i delad serieledning - tack vare ett nykomponerat anfallspar.

Annons

Latorp-Bosna 1-2 (1-1)

Latorp hade tre poängs försprång inför matchen. Men efter 90 minuter plus tillägg var det försprånget uppätet. Det var nämligen Bosna som match matchen trots att Latorp tog ledningen.

Bosnas segervapen blev det nykomponerade anfallsparet bestående av Razak Ouro-Nimini och Muarem Sepic. Två spelare som har gjort ett och annat mål genom åren. 

- Men det var faktiskt första gången de spelade på topp tillsammans. Vi kände att vi behövde Razaks rutin, styrka och snabbhet i den här matchen, säger Bosnas tränare Senad Ibrahimbegovic. 

Anfallarna gjorde varsitt mål när Bosna vände på matchen och gick upp i delad serieledning på samma poäng som just Latorp (dock har Latorp fortfarande bättre målskillnad). För Latorp innebar det första förlusten för säsongen. 

- Någon gång måste den komma och vi är jättenöjda med säsongen i stort. Den här gången var vi heller inte utspelade på något sätt. Det var en bra match fast ganska chansfattigt. Det var två bra försvar som möttes, säger Latorps tränare Jonas Bäckström.  

Mål, Latorp: Andreas Tranquist. Bosna: Razak Ouro-Nimini, Muamer Sepic.

Mer läsning

Annons