Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fick migrän – gjorde klart med konkurrent

Brwa Nouri skulle provträna med Degerfors IF i två dagar – men tvingades avbryta båda passen på grund av migrän. Senare på fredagen blev Dalkurdmittfältaren klar – för en seriekonkurrent.

Annons
Brwa Nouri i Åtvidaberg 2006.

Offensive mittfältaren Brwa Nouri har ryktats till Degerfors en längre tid, och på torsdagen dök Dalkurdspelare upp i Degerfors för ett två dagar långt provspel.

Men både på torsdagen och på fredagen tvingades Nouri, som spelat ungdomslandskamper och gjort tre superettamatcher för AIK, kliva av passen i Stora Halla med migrän.

I varje fall var det orsaken han angav – innan han på fredagskvällen skrev på för Difs seriekonkurrent Östersund.

Något klubben tillkännagav på sin hemsida vid 19-tiden, ett par timmar efter att Nouri klivit av Degerfors träning i förtid.

– Brwa har konsekvent varit en av de bästa spelarna i division 1 de senaste åren. Han har tekniska kvaliteter av väldigt hög nivå och är en väldigt intelligent fotbollsspelare, säger ÖFK-tränaren Graham Potter till klubbens hemsida.

Degerfors tränare och sportchef Patrik Werner hälsar på sms till NA att han är otillgänglig för en kommentar på fredagskvällen, men att klubben ännu inte tagit något beslut om de sex provspelarna.

Östersund gjorde på fredagen även klart med brittiske backen James Baldwin, som närmast kommer från engelska åttondedivisionklubben Shortwood United.

Annons