Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlänger med supertalangen

Han har meriter från P96-landslaget och har provspelat med IFK Göteborg.
Nu är supertalangen klar för en fortsättning i Karlslund.

Annons

Det handlar yttermittfältaren Adam Molin, 17, som trots sin unga ålder redan har gjort två säsonger för Karlslunds A-lag. Nu har han förlängt sitt kontrakt med klubben och skrivit på ett "flerårigt avtal".

– Adam är en mycket talangfull spelare som vi är väldigt glada över att ha kvar i klubben. Hans teknik, snabbhet och vilja att alltid gå in till 100 % i allt han gör kommer att vara fortsatt nyttig för både han själv och för laget. Vi är övertygade om att han kommer ta ytterligare steg i sin utveckling hos oss, säger klubbens sportchef Andreas Östby i ett pressmeddelande. 

Landslagsmeriterade talangen fick sitt stora genombrott under den gångna säsongen då han startade 19 matcher och gjorde fem mål i division 2. Han saknade inte andra alternativ men valade alltså att stanna och fortsätta utvecklas på Karlslund arena.

– Det har även funnits intresse från annat håll, så vi är glada att han valde att stanna i Kif. För oss är det ett kvitto både på vår fina ungdomsverksamhet där Adam tog steget ifrån, samt att vi har en stimulerande seniorverksamhet för våra talanger. Vi har kända för att ge våra unga talanger chansen, och vi har även ett bra facit på spelare som tar steget vidare till elitverksamhet, säger Östby.

Förra veckan gjorde också Karlslund, som slutade åtta i division 2 norra Götaland, klart med brassen Anderson från Nora-Pershyttan.

Mer läsning

Annons