Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forward går för vinst mot Södertälje

Forward är inne i en tuff period. Trots det är spelarna positiva och hoppas på vinst i dagens match.

Annons

Efter att ha inlett säsongen i division 1 Norra starkt har BK Forward tappat och endast tagit en poäng i de senaste fyra matcherna. I dag väntar andra bortamatchen i rad när de gästar Södertälje.

- Vi startade säsongen med en del hemmamatcher och då gjorde vi bra ifrån oss. Men vi visste också att den här perioden med många bortamatcher skulle komma, så det är inget konstigt, säger rutinerade mittfältaren Kristoffer Näfver.

Hur mår laget just nu, har ni återhämtat er efter förra helgens jobbiga förlust?

- Det var tungt, men vi har bra sammanhållning och vi vill samma sak allihopa. Förutom lite ledsna miner direkt efter matchen mot Huddinge har det varit som vanligt på träningarna. Vi vet att vi kan vända det här, säger Näfver.

Dagens motståndare Södertälje befinner sig i ett liknande läge som Örebrolaget. Förra veckan fick man se sig besegrade av Akropolis IF och det är inte många poäng mellan lagen i tabellen.

Forward ligger på en åttondeplats medan Södertälje har tre poäng färre på en tolfteplats. Näfver anser att det är en match som hans Forward bör kunna vinna.

- Jag har inte jättebra koll på dem eftersom de är nykomlingar, men vi är riktigt peppade och sugna på vinst. Vi hoppas absolut att vi kan börja vinna igen med start i dag.

Matchen börjar klockan 17.00 på Södertälje fotbollsarena.

Mer läsning

Annons