Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forward kryssar vidare

Forward kryssar vidare i norrettan. Bortamatchen mot Boden slutade 1–1 sedan gästerna haft de bästa och de flesta möjligheterna att avgöra.

Annons

– Stämningen i omklädningsrummet efteråt var att det kändes som en förlust. Det var länge sen vi fick jubla efter en match, säger Forward-tränaren Axel Kjäll.

Forward, och nye tränaren Kjäll, inledde serien med två segrar. Efter det har de gulsvarta fyllt på med fyra raka kryss.

Boden tog ledningen genom Anton Andersson i den 37:e minuten. En lågt slagen och inåtskruvad frispark från vänsterkanten touchade två spelare innan Andersson överlistade en chanslös Jacob Rinne i Forward-målet.

– Offensivt gjorde vi ingen bra första halvlek, även om vi hade störst bollinnehav. Vi var för obeslutsamma i sista tredjedelen, säger Kjäll.

I andra halvleken levde Forward bättre upp till sitt namn. Skapade flera jättechanser varav en resulterade. Efter en hörna i 62:a minuten lyckades Forward hålla kvar bollen i straffområdet och Dana Kuhi fick bra träff från straffområdeslinjen.

– Dana stod åt sidan i förra matchen men tog petningen på rätt sätt. Nu fick han chansen från start och gjorde sitt första mål för i år, konstaterar Kjäll glatt.

Läs mer i söndagens pappers-NA!

Mer läsning

Annons