Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Fruktansvärt tungt nu"

Det går fortsatt tungt för Sköllersta, både vad det gäller att plocka poäng och göra mål. Borta mot Dala-Järna blev det en ny förlust, 0-1.
–Det är fruktansvärt tungt just nu, säger tränaren Mårten Eriksson.

Annons

Precis som Sköllersta är Dala-Järna inblandat i nedre halvan av tabellen. Därför kunde matchen på förhand klassas som ytterst viktig och Sköllersta inledde koncentrerat.

–Vi hade ganska bra koll på förhand hur matchbilden skulle bli då vi visste att de spelar ett ganska enkelt spel, säger Eriksson.

Sköllersta hade det mesta av spelet och gick in i paus med en bra känsla trots en del missade målchanser och 0-0 på resultattavlan. Direkt efter paus skapade man heta chanser men som så många gånger förr misslyckades man med att förvalta dessa. Istället var det Dala-Järna som tog tillvara på en av sina få målchanser under hela matchen.

–Det var på en hörna och tyvärr får en av deras killar nicka in den ostört. Vi visste på förhand att de var bra på fasta men släpper ändå till ett mål där. Det är inte bra att det sker, suckar Eriksson.

”Gör för lite mål”

Några fler mål blev det alltså inte utan Sköllersta fick åter vända hemåt utan att göra mål.

–Man behöver inte vara någon Einstein för att förstå att vi gör för lite mål. Det handlar om självförtroende. Det är något vi saknar just nu. Hade vi haft det så skulle vi ha vunnit den här matchen., säger Eriksson.

Mer läsning

Annons