Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamad nära West Ham

Förre BK Forward-spelaren har fått kontraktförslag från West Ham och är nu bara en underskrift från att lämna Malmö. Det rapporterar fotbollskanalen.se.

Annons

NA har tidigare rapporterat om hur premier league-klubben jagat den allsvenske yttern. De var inte ensamma om att spana in Jiloan Hamad. Sju andra klubbar har nämnts som potentiella nya arbetsgivare för 22-åringen. Däribland italienska Lazio och holländska Utrecht. Nu har även franska klubbarna Sochaux och Valenciennes gett sig in i jakten på Hamad. Det rapporterar fotbollskanalen.se.

Men i nuläget är det West Ham som är närmast att signa den BK Forward-fostrade landslagsmannen.

Hamads kontrakt löper ut om mindre än sex månader, vilket betyder att det för honom är fritt fram att diskutera kontrakt med andra klubbar än Malmö. Längst har diskussionerna löpt med West Ham. Klubben, som förra året slutade på tionde plats i den engelska ligan, har redan erbjudit Hamad att skriva på för laget.

- West Ham är en bra klubb. Det hade varit en dröm att gå till Premier League. Men vi får se hur långt det blir, hur långt vi kommer. Just nu vet vi var vi står. Vi får se. Men det är klart att det är en önskan. Att komma till världens bästa liga. Vem vill inte det? Men på vilket sätt får vi se, säger Jiloan Hamad till fotbollskanalen.se

Hamad utesluter dock inte att han kan hamna i någon helt annat klubb än just "The hammers".

- Jag går nu i sommar om det känns rätt. Jag har alternativ. Men det måste kännas bra till 100 procent.

Mer läsning

Annons