Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han blir sportchef i Syrianska

Nyblivna division 2-klubben Örebro Syrianska har gjort klart med en ny sportchef. 

Annons

Det blir Ibbe Bemacce som kliver in på posten när Örebro Syrianska siktar på att etablera sig i division 2 under 2015. Bemacce kommer närmast från FC Assyriska och har där haft en ledande roll i organisationen. Som spelare har han representerat ÖSK Ungdom och Karlslund innan han avslutade spelarkarriären i just Örebro Syrianska. 

- Vi har känt ett behov av att utöka organisationen med en ren sportchefsroll. När ”Ibbe” blev tillgänglig var han ett självklart val och vi är väldigt nöjda med att ha lyckats rekrytera honom. Han har långvarig erfarenhet i rollen och kommer att bli en stor tillgång för Örebro Syrianska IF, säger ordförande Suleyman Celik till klubbens hemsida.

34-årige Bemacce själv säger så här om sitt nya uppdrag:

- Det känns smickrande att få förtroende som sportchef i en klubb som Syrianska. Jag är både glad och stolt. Jag har blivit bemött på ett väldigt positivt sätt och jag ser fram emot att, tillsammans med övriga ledare, påbörja arbetet. Vi har en tuff utmaning framför oss men vi är optimistiska inför den historiska säsongen i Division 2. Ser en enorm potential i klubben och det skall bli spännande att vara med på den här resan, säger Ibbe Bemacce till hemsidan.

Mer läsning

Annons