Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hyllar talangen efter första segern

Säsongens första seger. Då hyllar Karlslundstränaren Mustafa Ismail sin 16-årige tvåmålsskytt Adam Molin.

Annons

Förra helgen tappade Karlslund segern på stopptid. På lördagen fullföljde laget i 93 minuter – och tog säsongens första seger i division 2.

En okej spelmässig insats, men framförallt två finfina mål av en 16-årig jättetalang. Efter att gästande Åmål tagit ledningen i 27:e minuten kvitterade Adam Molin strax före pausvilan – och i 82:a minuten avgjorde han med ett riktigt klassmål.

– Herish Kuhi spelade honom fri och Adam rundade målvakten och la in bollen. Riktigt snyggt fotbollsmål, säger tränaren Mustafa Ismail som hyllar sin unga ytter.

– En otroligt lovande spelare med mycket stor potential. Det är väldigt roligt att få ha honom i laget.

Karlslund som har Christer Lipovac på P17-EM och saknar skadade spelare som Gustaf Lundholm, Zacharias Edholm och Mikael Hagström gick på knäna mot slutet – men till skillnad från förra helgen lyckades laget alltså hålla undan och vinna.

– Vi hade pratat om att vi skulle spela hela vägen i dag, och det gjorde vi. Tre poäng var det viktigaste och det var skönt att få första segern. Spelmässigt var det okej, men vi tänker behålla fötterna på jorden och har detaljer att fortsätta jobba på, säger Ismail.

Mer läsning

Annons