Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kifs ledarstab spikad

Kif Örebros ledarorganisation är klar inför nästa säsong. 
I dag blev det klart att spelarutvecklaren Erik Österlund fortsätter i klubben. Och i talanglaget Kif Duff blir Omid Sulefani ny tränare.

Annons

Kifs klubbchef Nisse Jansson skriver så här i ett pressmeddelande:

På lördagen blev det klart att Erik Österlund fortsätter i KIF Örebros ledarorganisation. Erik var under 2011, Spelarutvecklare + analysansvar i KIF. I det nya uppdraget ingår bl.a. individuella spelarutveckling, analys, men också direkta träning och coachuppdrag tillsammans med huvudtränaren Rickard Nilsson.

Från KIF sida har det under hösten funnits ett önskemål om att förlänga avtalet, men Erik har haft lite andra funderingar. Eriks avtal handlar om 2 år. Erik är en mycket lovande instruktör och KIF:s styrelse ser det positivt att ha honom med in i framtiden.

Vidare är det klart att Kristoffer Jonsson fortsätter som målvaktstränare även under säsongen 2012. Kristoffer kom till KIF under säsongen 2011.

KIF DUFF får en ny tränare. Det är Omid Sulefani från Karlskoga men kommer att flytta till Örebro där han jobbar. Omid har framgångsrikt tränat Rävåsen IK:s 15:års-lag säsongen 2011. Hur organisationen runt omkring Omid kommer att se ut, är ännu inte klart.

Mer läsning

Annons