Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Han ska vakta Spartaks mål

Nu har SM-semifinallaget Spartak Örebro gjort klart med en ny målvakt.

Annons
Jakob Kindberg, Spartak Örebro.

Jakob Kindberg, 21, kommer att vakta Spartak Örebros mål i Svenska futsalligan i vinter. Eller rättare; han kommer att få konkurrera om det med Simon Johansson och Henrik Norberg, som sedan tidigare är klara för klubben.

Kindberg hämtas från Sturehovs futsallag, men spelar vanlig fotboll i division 3-klubben IFK Kumla.

"Vi har tittat runt efter en till målvakt till kommande säsong, känns bra att allt är klart med Jakob och att vi är klara med målvaktssidan nu. Jakob är en bra målvakt som är följsam och bra i närspelet. Vi är nöjda med att ha gjort klart denna övergång", skriver klubbens Johan Ivhall i ett pressmeddelande.

Samtidigt står det klart att Jimmie Johansson får lämna klubben. "I och med att Jakob ansluter så, valde klubben att inte förlänga med Jimmie", skriver Ivhall.

Kindberg blir Spartaks tredje nyförvärv den här säsongen, efter Charlie Marlowe och Simon Karlssson.

Totalt har klubben, som tränas av Leif Järnkvist och Ata Pirmoradi, nu 16 spelare under kontrakt i Kindberg, Marlowe, Karlsson, Fadi Al Choruy, Anderson, Senad Berisha, David Bruhn, Jacob Nilsson, William Wennerlund, Ahmed Abdi Hamid, Sharmarke Ahmed, Fredrik Siik, Adam Plam, Henrik Norberg, Simon Blomqvist och Simon Johansson.

"Nu återstår det någon plats i truppen innan vi är helt nöjda med truppen", skriver Ivhall.

Spartak Örebro blev fyra i SM-slutspelet i vintras.

Mer läsning

Annons