Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Måste värva minst tre spelare"

1–5-förlust mot serieledarna och fortsatt vråltungt skadeläge.
Då tar Karlslundstränaren Mustafa Ismail bladet från munnen.
– Vi måste värva minst tre spelare i sommar för att klara oss, säger han.

Annons

Karlslunds vårsäsong har varit kantad av skador och problem. I torsdagskvällens bortamatch mot serieledarna IFK Uddevalla saknades sex spelare – och bara nio spelare födda före 1996 fanns med i truppen.

En av 96:orna, Adam Molin, gav förvisso Karlslund ledningen efter tio minuter. Men sedan var det nattsvart. Trollhättan körde över Karlslund, dominerade spelet totalt och vann med 5–1 efter 1–1 i paus.

– De är bästa laget i serien och vann rättvist, även om det blev lite väl stora siffror. Våra spelare gjorde ändå vad man kunde begära av dem, säger Mustafa Ismail.

Nu ställer Karlslundstränaren tuffa krav på sin egen klubbledning. Efter att bara ha tagit elva poäng på elva matcher under våren krävs en rejäl satsning för att hänga kvar i division 2, menar han.

– Vi måste värva minst tre spelare. Jag satt i möte med ledningen tidigare i veckan, och de jobbar för fullt just nu. Vi har tre spelare som missar resten av säsongen på grund av skador, och tabellen ljuger inte. Vi måste förstärka, framförallt offensivt, säger Ismail vars Kif nu har sommaruppehåll till den 3 augusti.

Mer läsning

Annons