Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny förlust - Karlslund fast på nedflyttningsplats

Kvittering i 83:e. Men det blev inga poäng för Karlslund borta mot KB Karlskoga. Istället 2–3-förlust. Nu är laget fast på nedflyttningsplats.

Annons

Karlslund, som saknade avstängda Herish Kuhi, Daniel Karlsson och Ali Reda, var bättre laget i första halvleken på Nobelstadion, men fick bara utdelning på en av alla chanser. Adam Botvidssons mål gav 1–0-ledning i paus.

I andra kom KB ut som ett nytt lag. Två mål av Björn Lönnberg gav hemmalaget en 2–1-ledning. Tomas Strömberg kvitterade i 83:e och såg ut att bli matchhjälte – men i 88:e tryckte division 2-seriens skyttekung Henrik Andersén in segermålet för Karlskoga efter en rejäl tabbe av Anton Olsson.

– Han fick bolen och skulle slå den rakt upp i plan men lyckades träffa deras anfallare som kom fri. Vid 2–2 kändes det som om båda lagen var nöjda med oavgjort, men så blev det ett sånt slumpmål ... Det är väl sånt som händer när vi ligger där vi ligger, säger Lundqvist.

Hade Karlslund vunnit hade laget klivit förbi både KB och FC Gute i tabellen. Nu ligger laget istället kvar på nedflyttningsplats, med fyra poäng upp till fast mark.

– Klart det här hade varit en viktig match att vinna. Vi måste börja ta poäng, så enkelt är det. Samtidigt gäller det att inte titta för mycket på tabellen. Vi ligger där vi ligger och måste fokusera på jobbet som krävs för att ändra på det, säger Lundqvist.

Mer läsning

Annons