Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sporten livesänder Karlstad BK-Örebro SK

Annons

Succén med våra direktsända fotbollsmatcher fortsätter. Ikväll kan du se Karlstad BK-Örebro SK på na.se i Svenska Cupen.

– Det är otroligt glädjande att vi kommit över rättigheterna till matchen samtidigt som ÖSK är ett av de stora snackislagen i Sverige i och med tränarbytet, säger nyhetschefen PeKå Englund.

Förra veckan sände MittMedia livefotboll från Grekland och kvalmötet till Europa League Paok-Östesund. Det blev en succé! Nu kan du se ännu mer fotboll på MittMedias sajter. Rättigheterna till flera matcher i den andra omgången av Svenska cupen har nämligen säkrats. Det innebär att du kan se mötet mellan division 2-laget Karlstad BK och Örebro SK här på na.se. Lagen möttes i Svenska Cupen i samma omgång på samma dag förra året. Och då vann Örebro SK med 3-0.

– Det är en väldigt bra kväll att spendera en krona på att testa att bli pluskund hos oss en månad och samtidigt kolla in Örebro SK, säger PeKå Englund.

SÅ SER DU MATCHERNA:

Matcherna ingår utan extra kostnad om du abonnerar på något av MittMedias paket, Plus, Digital, Helg eller Komplett.

Om du inte redan har ett MittMedia-abonnemang tar det bara sekunder att teckna ett nytt på na.se eller någon annan av MittMedias sajter.

Du kan även köpa matcherna för 99 kronor som pay per view tillsammans med MittMedias samarbetspartner Solidtango

Här ser du Örebros match som abonnent eller Pluskund, eller tecknar konto.

För att köpa Karlstad BK-Örebro SK pay per view klicka här.

Mer läsning

Annons