Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung start för Rynninge

Rynninge har fått en jobbig start på säsongen. I säsongens andra match kom också andra förlusten, 0-1 hemma mot Ytterby.

Annons

Rynninge hade problem från start och Ytterby, med förre ÖSK-profilen Håkan Sandberg som tränare, tog kommandot, skapade några chanser och tog mycket rättvist ledningen med 1-0. Detta på andravågen efter en frispark som Rynningespelarna inte hann upp på.

Rynninges första halvlek var svag, men det blev bättre i andra. Men de heta chanserna uteblev. Rynninge borde dock ha haft en straff med sig när Miran Abdulrahman fälldes bryskt i straffområdet. Men domaren som stod bra placerad valde att fria.

I ivern att få in en kvittering öppnades luckor bakåt och det var närmare 0-2 än 1-1. Men det satte Rynninges fenomenale målvakt Ismael Diawara stopp för med ett par riktigt kvalificerade räddningar.

Det stannade vid 0-1 och Ryninge har fått en tung start på säsongen. Förlust 0-2 förra veckan mot Götene och förlusten i dag. Noll poäng och noll mål framåt. Härnäst väntar ny hemmamatch på lördag, mot nykomlingen Nordvärmland.

Mer läsning

Annons