Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

FP hårdsatsar i Ställdalen

 
Val 2014
Visa alla artiklar

I EU-valet fick Sverigedemokraterna 35,41 procent av rösterna i valdistriktet Ställdalen. I samma distrikt fick Folkpartiet 2,39 procent. Nu ska FP göra en extra valkampanjsatsning i Ställdalen.

– Folkpartiets totala resultat i Ljusnarsberg vid EU-valet var nästan 7 procent. Däremot är vi absolut inte nöjda med vårt resultat i Ställdalen, säger Henk Bijloo (FP).

– Därför kommer vi att vara oftare i Ställdalen under kommunvalskampanjen och satsa extra på att informera Ställdalens invånare om våra förslag för en bättre framtid i Ljusnarsberg.

Idag, lördag, klockan 10 ska FP presentera sitt lokala valmanifest i byalagets lokal i Ställdalen. Nästa lördag ska FP vara tillbaka och valkampanja framför Centrumhuset. Den 2 september ska FP ha frukostkampanj på Ställdalens station.

I sitt valmanifest tydliggör FP bland annat sin människosyn: ”FP anser att Ljusnarsberg ska ta emot alla som vill bidra till att bygga vår gemenskap. För oss spelar etnisk härkomst, sexuell läggning, religion eller livsåskådning ingen roll. Vi har ett särskilt ansvar att ta emot de som flyr från krig eller förtryck. Sättet vi tar emot dem på har stor betydelse för deras vilja att stanna i vår kommun och efter förmåga bidra till kommunens utveckling.”

Satsningar på skola och äldreomsorg lyfts också fram i FP:s valprogram.