Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Framgångar för MK Ran i dubbla folkracetävlingar

Folkraceklubben MK Ran har de senaste två veckorna deltagit i två av Sveriges största folkracetävlingar: Semesterracet i Vimmerby och Folkracefestivalen i Motala.

Annons

Båda tävlingarna har över 600 startande. MK Ran hade ett antal startande i båda tävlingarna och den som det gick allra bäst för var AnnaKarin Palmroth som blev tvåa i damernas A-final i Vimmerby och vann B-finalen i Motala. Patrik Pettersson var en hårsmån från att få köra A-final i Vimmerby, men hamnade istället i B-final där han tog en tredjeplats. AnnaKarin och Patrik blev därmed bästa länsbor i Vimmerby. Tidigare i sommar tävlade Sebastian Flink i Arboga och blev då trea i seniorernas B-final.

Nu stundar klubbens andra hemmatävling för året som körs den 6 augusti på Tycke-banan. Klubben räknar med ett drygt hundratal startande som ska göra upp om poängen i ”Tyckecupen”.