Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Framtidens pop intar Örebro – The Magnettes gör två besök i augusti

The Magnettes har hyllat som en framtida given del av musiklandskapet. I augusti spelar de två gånger i Örebro - Boulebar (19/8) och Live at Heart (30/8 - 2/9).

Förra veckan valdes The Magnettes ut som Framtidens artist på P3 när radiokanalens musikredaktörer fick utnämna en musikakt i början av karriären som inom något år skulle vara en given del av musiklandskapet. Nu presenterar det hyllade bandet nya turnédatum.

The Magnettes är från Pajala och består av Sanna Kalla, Rebecka Digervall och Tomas Bäcklund Thuneström. Med låtar som "Young and wild", "Killers in a Ghost Town" och "Pajala State of Mind" har de uppmärksammats på amerikanska festivaler som SXSW och The Great Escape.

30 juni släppte de sitt debutalbum "Ugly Youth" och den 19 juli packar de ner sin pop - med influenser från synt, riot grrrl och new wave - och ger sig ut på en sommarturné som tar dem till Boulebar i Örebro 19 augusti. Som om inte det vore nog kommer de även att spela på Live at Heart 30 augusti - 2 september.

Artiklar om bandsläppen till Live at heart

10 april: De är klara för Live at Heart – artister från sex länder i nytt bandsläpp

5 maj: Parvaaz från Indien klar för Live at heart

24 maj: 16 nya akter klara för Live at heart

14 juni: Här är 31 nya artister till årets Live at heart

7 juli: Här är 35 nya artister klara för årets Live at Heart