Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frimis: ”Ett missförstånd"

Frimis nattklubbschef Olof Kempinsky anser att bråket på Frimis är utrett – och vill inte gå vidare med ärendet.
– I bland uppstår missförstånd, säger han.

Kempinsky vill tona ner händelsen och svarar väldigt diplomatiskt när NA når honom.

– Vår uppfattning är att saken är utredd. Nordin Gerzic och hans vänner har besökt oss ett flertal gånger och alltid uppträtt med största respekt och ödmjukhet mot såväl personal som andra gäster. Vi har en väldigt populär nattklubb och självklart kan det uppstå missförstånd när man samlar tusentals gäster i samma lokal. Tråkigt nog kunde vi inte lösa detta på plats.

Vad säger du om själv händelsen?

– Som sagt. I bland uppstår missförstånd. Vi är alla lättade att detta var ett milt sådant och att vi tillsammans kunnat lösa detta i efterhand.

Nordin Gerzic säger i en intervju att saken redan är utredd eftersom ÖSK-representanter, bland annat sportchefen Lennart Sjögren, träffat vakterna och gjort upp. Var du själv med på mötet?– Ingen kommentar kring det.

Har du pratat med de aktuella vakterna? Vad säger de i så fall?– Självklart. Som sagt anser vi alla att det är utrett. Att hantera sådana här situationer är en del utav våra vakters arbetsklimat. Det är ingen som reflekterat ytterligare kring detta.

Tycker du att det är viktigt att fallet går vidare rent rättsligt?

– Vi har ingen anledning att gå vidare. Saken är utredd, säger Olof Kempinsky, nattklubbschef på Frimis.