Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullt av argument som talar mot SD-inför EU-valet!

Annons

Att inga argument biter på sverigedemokrater när det gäller flyktingfrågor kopplat till humanism, det har vi alla vetat sedan länge! Men inte heller den pågående miljöförstöringen är något som engagerar SD och dess väljare, det visar en undersökning som presenterades här om dagen. Rapporten visade att även M och KD:s väljare har lågt engagemang för miljöhotet.

I partiledardebatten inför EU-valet som sändes i SVT här om kvällen påstod Jimmy Åkesson att övriga partiledare uppvisar och sprider en överdriven ängslan för miljön. ”Ni sprider onödig oro till befolkningen”, var hans budskap! Detta trots all samlad kunskap om att drastiska åtgärder måste till om vi skall rädda planetens fortlevnad. Senaste forskarrapport visar att mer än en miljon arter hotas, det handlar om växt och djurarter som är livsnödvändiga för vår planet! Alla dessa alarmklockor som allt fler forskare ringer i borde få oss väljare att i kommande EU-val lägga våra röster på partier som står upp för humanism och som förstår att miljöproblemen i världen är på riktigt. 

Miljöhotet är globalt och kan bara lösas av människor gemensamt, men vi har inte mycket tid på oss, högst några årtionden och därför måste krafttag till nu, det är forskarnas budskap till politiker världen över!

Som väljare i Sverige och Europa gäller det att minska de högerpopulistiska partiernas inflytande i EU-parlamentet. Varje demokratiskt sinnad väljare bör därför gå och rösta på något av de partier som står upp för humanism och som visar insikt om klimathotet.

Gör din röst hörd i EU-valet, du kan rösta från nu och fram till valdagen den 26 maj!

Bjarne Lind

Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons