Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gerzic om ÖSK:s nya respekt

ÖSK vann första matchen på 2000-talet borta mot IFK Göteborg.
Och visade direkt att fjolårssuccén i allsvenskan inte var någon tillfällighet.
– Göteborg hade respekt för oss. Eller vad ska man annars säga om att de spelade 4–5–1 på deras egen hemmaplan, säger Nordin Gerzic.

Gerzic har en jobbig försäsong bakom sig. Sin värsta. Ett elakt virus bet sig fast i över två månader och saboterade mycket. Nu är den populäre mittfältaren på allvar på väg tillbaka och spelade hela matchen när ÖSK chockade IFK Göteborg i den allsvenska premiären på Gamla Ullevi.

"Inte helt hundra än"– Jag är inte helt hundra i form än. Men det kommer mer och mer. Jag saknar fortfarande lite snabbhet, säger Gerzic som med en öppnande passning friställde Kushtrim Lushtaku efter 19 minuter. Men den nye anfallaren pricksköt i ribban.

Gerzic mattades i den andra halvleken men sken i kapp med de blå skorna efter matchen.

"Presterade inte vårt bästa"– Det var inte bara att vi åkte hit och vann, vi gjorde det på ett övertygande sätt och som det bästa laget. Vi vann välförtjänt utan att prestera vårt bästa. Det finns fortfarande mycket att ta av och de nya anfallarna är inte helt samspelta än. Vi kommer att bli ännu bättre och lagen kommer att mötas oss med en ännu större respekt, säger Nordin Gerzic.