Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gerzic svarar på kritiken

När tidigare ÖSK-profiler uttalade sig om dagens ÖSK fick sig Nordin Gerzic en känga - av Benny Lennartsson.Berättigat, anser Gerzic.- Jag har inte rosat marknaden direkt, säger han.

Benny Lennartsson, tidigare spelare och tränare i ÖSK och senast assisterande till Sven-Göran Eriksson i Elfenbenskusten, manade till bänkning av Nordin Gerzic i NA:s enkät till tidigare profiler. Det eftersom han anser att Gerzic inte spelat på en tillräckligt hög nivå i år.

- Jag tyckte inte att det var så farligt. Jag läste vad han sa. Men vad är det som är problem? Han säger att jag inte har presterat. Det är klart, det har jag inte gjort. Det är självklart, jag vet varför han säger det. Jag känner honom väl, säger Gerzic.

Varför tror du att han sa så?

- För att jag spelar dåligt på plan. Det är väl inte svårare än så. Men så är det ibland. Ibland spelar man dåligt och ibland spelar man bra. Det är bara så det är.

Och inför matchen mot Norrköping kan det mycket väl bli så att Nordin Gerzic börjar på bänken. På lördagens träning fick han i tvåmålsspelet spela i det lag som inte förväntas starta.

- Det är klart att jag inte har varit nåt bra. Jag har inte rosat marknaden direkt, säger han om sin egen prestation de senaste matcherna.

Och som lag då, hur ser du på den rådande situationen?

- Läget är oförändrat. Det är fortfarande tolv matcher kvar. Får vi de poängen vi behöver så klarar vi oss kvar. Självklart krävs det ett uppryck från förra matchen. Det är klart att vi ligger på nedflyttning och det är ingen rolig syn. Men det gäller att jobba hårt. Det finns ingen genväg. Sen får man se hur det blir.