Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gjorde debut - efter svåra knäskadan

Ett nyförvärv gjorde debut för Lindlöven efter långvarig skadefrånvaro.– Skönt att vara tillbaka. Det har varit jobbigt, säger Alexander Selin.

Det var i den första kvalseriematchen till allsvenskan förra året när Alexander Selin, då i Sundsvall, åkte på en tuff tackling.

– Sedan fastnade jag med skridskon i isen och gjorde illa knäet. Olyckligt, säger Selin.

Det rörde sig om en korsbandsskada och Selins säsongsavslutning var körd, och det var även säsongsinledningen 2015/2016.

Selin har fått fokusera på rehab under hösten. Men förra veckan anslöt han till Lindlöven, och i går gjorde 21-årige forwarden debut.

– Väldigt skönt att vara tillbaka. Det har varit jobbigt.

Sedan kunde debuten blivit roligare, i och med förlusten mot Arboga.

– Precis. Tråkig start, men så här är det i hockey. Vi får komma igen.

Hur kom det sig att det blev spel i Lindlöven för din del?

– Jag vet inte riktigt. Men jag skulle få hjälp av Örebro och deras sjukgymnast och sedan blev Lindlöven det optimala valet.

Har det varit lätt att komma in i gänget?

– Ja, det tycker jag. Det är bra och sköna grabbar i laget. Sedan är det en mysig stad, i alla fall det jag sett hittills, säger Alexander Selin.