Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gospelhyllning till Elvis

Gospel i Elvisstil, då åker folket mil efter mil. På söndagskvällen fylldes kyrkan i Hammar med 350 besökare för att lyssna på gospel när den är som bäst.

Det är inte varje söndag i kyrkan som 350 personer ställer sig upp och ger stående ovationer för vad de sett och hört. Men så var det i Hammar på söndagskvällen efter det att One Way Brothers, Eva Eastwood och Hans-Eric Hägg gett konsert med en lång rad av gospellåtar som Elvis Presley så varmt, och med glädje, sjöng på de stora scenerna i USA.

Elvis blev en legend, och som framförde en musik, som folk tar till sig i alla åldrar även i dag. Det är inte minst bevisat genom de konserter som söndagens artister framfört runt om i kyrkorna i södra länsdelen.

Framträdandet i Hammar det tionde, och det på sju orter. I nio fall av tio har det varit fullsatt, och så var det i söndags också. Och publiken fick garanterat valuta för gratisbiljetterna.

Läs mer i tisdagens Nerikes Allehanda.