Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grahn förnekar ÖSK-flytt

Tobias Grahn blir borta minst tre veckor från fotbollen.
Men han förnekar att han är på väg att lämna ÖSK.
– Det skrivs så mycket skit. Jag räknar med att vara kvar och hjälpa ÖSK, säger mittfältaren.

Fiaskosäsongen fortsätter för ÖSK:s stjärnvärvning inför säsongen. Nu står det klart att lårskadan håller honom borta från fotboll en längre tid.

– Jag missar Djurgårdsmatchen och kommer allt som allt att ta tre veckor till rehab innan jag kan spela igen, säger Grahn till NA.

– Det här är min värsta säsong i mannaminne. Innan jag kom hit hade jag 60 matcher utan att vara skadad på två år. Nu har jag plötsligt varit skadad hela tiden. Kanske har det att göra med att klubben har Sveriges sämsta konstgräs. Den här säsongen har varit helt sjuk. Det är riktigt irriterande att jag inte kunnat komma upp i klass.

Uppgifter till oss säger att du sagt upp kontraktet på ditt hus i Ormesta?– Det är så mycket rykten och jag vill inte kommentera dem.

Stämmer uppgifterna?– Jag orkar inte kommentera sådana saker.

Vill du lämna ÖSK nu?– Jag räknar med att vara kvar och hjälpa ÖSK. Sedan är det silly season-tider och det kanske har varit någon klubb som varit intresserad. Men jag fokuserar här och nu och kan inte tänka på framtiden nu.

Har du en klausul så du kan lämna ÖSK om klubben ramlar ner i superettan?– Det vill jag inte kommentera. Visst, man måste vara realist och inse att läget är tufft för oss. Men vinner vi de tio sista matcherna hänger vi kvar med marginal. Vi kan överleva och ska kämpa så länge det bara går. Jag är trött på att så många är skeptiska och att det skrivs så mycket skit, säger Tobias Grahn.