Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grahn: "Nära att ge ett svar"

(UPPDATERAD 20.22) Tobias Grahn har lovat ett beslut om sin framtid innan januari är slut.
Och han har inte ändrat sig.
– Jag kommer närmare ett svar för varje dag som går. Och snart har jag bestämt mig, säger han.

Annons

Hamnar den förre Mjällbystjärnan i Örebro SK den här säsongen?

NA har tidigare avslöjat att ÖSK och Grahn – enligt uppgifter till tidningen – är överens om ett avtal. Tobias Grahn har lovat att gå ut med ett svar innan januari är över. I februari väntar sedan dubbla tränmingsläger för ÖSK, i Finland och Turkiet.

31 dagar finns i januari, ungefär lika många timmar återstår när NA når Grahn på måndagen.

Men det är en fåordig mittfältare som nu uttalar sig om framtiden.

– Det finns inga nyheter att skriva i den frågan just nu.

Du har tidigare sagt att du ska ha ett svar att ge före den januari är slut – kommer du hålla den tidsramen?– Vi får se, för varje dag kommer jag närmare ett svar. Sedan får vi se om det tar ett par dagar eller eller en vecka.

Varför avvaktar du?– Det är inget nytt som får mig att tveka, utan helhetsintrycket måste kännas rätt och det är det som jag tar ställning till. Samma aspekter som det varit tidigare. Jag har en god dialog med klubbarna som eventuellt kan vara intresserade.

Har du pratat med ÖSK senaste tiden?– Det vill jag inte gå in på.

Enligt Sportbladet förhandlar Grahn även med Hasse Backes New York Red Bulls. Skulle den övergången bli verkligen kan Granh slå djupledsbollar på Thierry Henry som finns i klubben sedan tidigare.