Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grahn överens om ÖSK-villkor

ÖSK-aktuelle Tobias Grahn närmar sig ett beslut om sin framtid.
– Jag har ett par alternativ. Innan månadsskiftet hoppas jag bestämma mig, säger han till NA.

Mjällbys tidigare mittfältare är försäsongens ihärdigaste rykte vad gäller nyförvärv till ÖSK. Redan i höstas togs en första kontakt. Efter att i ett första skede stått långt ifrån varandra ekonomiskt erfar nu NA att parterna i princip är överens om villkoren.

Men Tobias Grahn har begärt lite extra betänketid.

– Jag funderar fortfarande. Eftersom jag ännu inte bestämt mig avstår jag också att prata enskilda klubbnamn, säger han.

När tänker du fatta ditt beslut?

– Innan månadsskiftet hoppas jag ha bestämt mig.

31-åringens kontrakt med Mjällby gick ut efter den gångna säsongen. Med ett husbygge i Blekinge, nuvarande bostad i Malmö och en liten son i Köpenhamn är det flera saker att väga in i ett beslut om kommande klubbtillhörighet.

– Det är åtminstone tre faktorer som väger extra tungt. Det sportsliga, sociala och givetvis ekonomiska. Helhetsbilden av detta kommer att bli avgörande för min del, säger Tobias Grahn.

Han berättar att han har ett par alternativ att ta ställning till. Både i och utanför Sverige.

– Men det finns ingen anledning för mig att sitta och kommentera de enskilda namnen innan jag bestämt mig.

Vad är ditt intryck av ÖSK och Örebro rent allmänt?

– Som sagt: det är inte så stor mening att jag kommenterar en massa klubbar i största allmänhet. Den dag jag tar mitt beslut kommer jag också att prata om mina intryck av den klubb jag valt.