Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gruppfinal i kvalet till svenska cupen – Sporten sänder Karlslund–Örebro Syrianska

Endast ett lag kommer få chansen att avancera vidare mot spel i svenska cupen.
I en ren gruppfinal gör Karlslund och Örebro Syrianska upp om den möjligheten.
Sporten sänder live från mötet under lördagen.

Annons

Två omgångar är spelade i gruppen som ingår i svenska cupen-kvalet. Karlslund har gått starkt och vunnit sina två matcher med 6–2 mot Vretstorp och 3–0 mot Scandinavian FC Örebro.

Örebro Syrianska, som i fjol blev det Örebro-lag som lyckades ta sig vidare till den första omgången av svenska cupen, har en seger och ett kryss så här långt. 2–0 blev resultatet mot Vretstorp och 1–1 mot Scandinavian FC Örebro.

Resultaten innebär att Karlslund och Örebro Syrianska nu gör upp om gruppsegern i en ren final om vilka som ska avancera vidare. Matchen spelas under lördagen den 31 mars med avspark klockan 12.15. Och matchen ser du live på na.se.

Kvalet avgörs i tre grupper med fyra lag i varje. Ettorna i respektive grupp går till semifinal, samt den bästa tvåan.

(+) HÄR HITTAR DU SÄNDNINGEN:  Livesändning: Karlslund möter Örebro Syrianska i svenska cupen-kvalet

Så blir du pluskund

För att bli pluskund klickar du här och väljer sedan vilket plus-paket du vill ha.Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor månaden. Du får tillgång till innehållet i samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt plus-abonnemang.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips