Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gustavsvik erbjuder pengarna tillbaka

(UPPDATERAD 18.23) Gustavsviks upplevelsebad backar om årskorten. Nu får de som vill pengarna tillbaka.
-Vi vill inte att någon ska känna sig lurad, säger vd Magnus Nilsson.

Kritiken har varit hård mot Gustavsviks upplevelsebad de senaste dagarna. Orsaken är ändrade öppettider på vardagar, som aviserades först efter att årskorten började säljas i november.

NA har varit i kontakt med flera personer som upplevt sig lurade och många har också varit i kontakt med Gustavsvik direkt.

-Vi fick en massa synpunkter och en del berättade att de kände sig lurade. Vi vill förstås ha nöjda kunder och ha tagit till oss av kritiken, säger Nilsson.

Hela summan återDärför erbjuds nu besvikna kunder att lösa in sina årskort. Med start från måndag den 14 januari till och med söndag den 27 januari kan den som vill komma ner till Gustavsviks upplevelsebad och få ersättning.

-Vi ger hela summan tillbaka, säger Nilsson.

Stormen kring årskorten innebär däremot inga förändringar för öppettiderna. De förändringar som gjordes efter årsskiftet, som motiverades med besöksfrekvensen, kvarstår.

-Tittar vi på besöken de första elva dagarna av året så är det samma beteendemönster som tidigare, så vi ändrar inte tillbaka öppettiderna, säger Nilsson.