Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haddad klar för Hammarby: "Passar inte in"

Förre ÖSK-stjärnan Andreas Haddad är klar för Hammarby. Då sågar Brommapojkarnas klubbdirektör anfallaren på officiella hemsidan. "Han passar inte in", säger Ola Danhard.

NA rapporterade om ryktet redan i natt. Nu är det helt klart. Förre ÖSK-stjärnan Andreas Haddad lämnar Brommapojkarna för Örebros seriekonkurrent Hammarby.

Det är Brommapojkarnas hemsida som nu bekräftar att Haddad, som så sent som i vintras lämnade ÖSK för BP, är klar för Hammarby.

Enligt hemsidan är det klubben som vill bli av med anfallaren, trots fem mål och två framspelningar på elva allsvenska matcher under våren.

– Vi släpper Haddad direkt. Han passar inte in i vår spelartrupp, säger klubbdirektören Ola Danhard till klubbens hemsida.

Hammarby blir Haddads tionde klubb i karriären. I ÖSK gjorde Haddad tre mål på de åtta allsvenska matcher han hann spela under sina två mycket skadedrabbade år i klubben.

Det är oklart om han kommer att vara spelklar redan till lördagen mot Örgryte. Om exakt en månad, den 19 augusti, gästar Hammarby Behrn arenas nya konstgräs. Då blir det comeback för Haddad.