Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haddad skriver bok med Snabba cash-författaren

Nu blir förre ÖSK-spelaren Andreas Haddad författare med en bok om sitt eget liv.

Det är Länstidningen som skriver att Andreas Haddad, som nyligen tog steget upp i allsvenskan med Hammarby för att sedan inte erbjudas nytt kontrakt, skrivit en självbiografi.

Den 26 november släpper förlaget Bladh by Bladh 32-åringens självbiografi med titeln "Helvetet tur och retur".

Själv är Andreas Haddad förtegen om projektet:

– Jag kan inte säga så mycket just nu, på grund av en överenskommelse. Men boken kommer bli en stor grej i Fotbollssverige och den handlar mycket om att fotbollen kan rädda liv, säger han till LT.

Den förre ÖSK-spelaren hänvisar till en presentationstext från förlaget. Där står att läsa att boken bland annat handlar om Haddads sorg och skam över att ha blivit övergiven av sin pappa, om läkarens dom att han blivit fotbollsinvalid och om kampen att hålla sig på rätt sida lagen.

Haddad har skrivit självbiografin ihop med Max Bergander, och Jens Lapidus, mannen bakom Snabba cash-succén, har fungerat som bollplank.