Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haddads framtid osäker

ÖSK:s anfallskris förvärras.
Nu kan NA avslöja att det är oklart när Andreas Haddad kommer kunna spela fotboll igen.
Anfallaren lider av en överansträngning i ljumsken och har lämnat Örebro för att åka till Södertälje.

NA kunde på måndagen berätta om att William Atashkadeh fått ledigt av ÖSK och åkt hem till Göteborg efter att ha drabbats av en bristning i baksidan av låret på måndagsträningen. Det mesta tyder på att ÖSK:s skyttekung missar minst en månad av fotboll. Nu kan vi även berätta att Williams bästa kompis, Andreas Haddad, kommer fortsätta missa matcher. Till att börja med den svåra bortamatchen mot Häcken på Ullevi på torsdag. Haddad har också fått ledigt av ÖSK, och befinner sig nu i Södertälje.

Bytte underlag fyra gånger– En överansträngning i ljumsken som jag först vilade bort, men sedan kom tillbaka när jag satsade på att komma tillbaka till Gais-matchen. Då bytte jag underlag fyra gånger på kort tid och det var kanske inte det bästa, säger en nedstämd Haddad, som fått mer än ett år förstört av skador i ÖSK.

Ber fansen om ursäkt

– Jag har fällt några tårar och känner mig ledsen. Jag är även ledsen för alla ÖSK-fans som borde ha tröttnat på mig. Nu får vi se om det tar en vecka, två eller tre att komma tillbaka. Klart i alla fall är att jag kommer att ta det i min egen takt nu och inte lyssna så mycket på vad andra säger.

Läs en stor intervju i onsdagens NA, papperstidningen!