Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hade unga invandrare fått störa lika mycket?

Jag har en liten fundering eller vinkling angående det här med bilburen ungdom som uppträder allmänt störande med högljudd musik och liknande. Tänk tanken nu att dessa yngre medborgare skulle vara av utländsk härkomst och bete sig på samma sätt som dessa så kallade svenskfödda gör, vilket liv det skulle bli inte minst på sociala medier.

Om man nu funderar vidare kan jag tänka mig att en del föräldrar till dessa bilburna ungdomar säkert har väldigt många och varierande åsikter angående invandring och säkert tvärsäkra så kallade fakta om vad som ska göras för att lösa det problemet: ”Ut med dom ur vårat land, dom tar våra jobb, dom lever på bidrag” och så vidare, och så vidare.

Det kunde kanske vara dags att ta lite ansvar för sina egna ungdomar och tala om för dem att det inte är okej att bete sig hur som helst även om man nu råkar ha turen att vara född och uppvuxen i Sverige.

Jag vill inte på något sätt generalisera och påstå att alla dessa bilburna beter sig illa och ansvarslöst, långt därifrån. Men det är precis på samma sätt som med ungdomar med utländsk bakgrund där en del har hamnat snett i livet och begår dumheter, det betyder ju inte heller det att alla beter sig likadant i dom grupperna heller.

Som sagt några funderingar och tankar av en ”vanlig Svensson” som lärt sig av ”livets hårda skola”.

”Svensk medborgare”

Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel