Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haginge kan missa Norrköping

Patrik Haginge har problem med en fot och är tveksam till matchen mot Norrköping.
Tränare Per-Ola Ljung håller dörren öppen för högerbacken in i det sista och har tagit ut en 19-mannatrupp tills vidare.

Poängräddaren Alhassan ”Crespo” Kamara firade som bekant målet mot Syrianska lite för häftigt och blev varnad. Därmed är han avstängd mot Norrköping. Allt talar för att William Atashkadeh tar hans plats på topp.

– Han är redo för att konkurrera om en plats från start. Det gäller även Tobias Grahn, säger Peo Ljung.

Största frågetecknet är Patrik Haginge som inte deltog i lagträningen på tisdagen.

– ”Hagge” har lite problem med en fot. Han har en svullnad i foten efter en smäll mot Syrianska. Får se om det hinner lägga sig och vi kommer avvakta till matchdagen, säger Ljung.

Därmed har han

tagit ut en 19-mannatrupp som innan onsdagens match ska kapas till 18. Det är samma trupp som senast förutom att Marcus Astvald går in i stället för avstängde Kamara. Sedan återstår att se om Haginge lämnar klartecken. I annat  fall lär det bli han som stryks ur 19-mannatruppen. Senast var det  Patrik Anttonen som lämnades utanför.  

Valdet Rama är fortsatt petad och inte med i truppen.   

Målvakter:

Truppen i sin helhet (en ska bort till matchen): Jonas Sandqvist, Tomer Chencinski.

Backar: Patrik Haginge, Magnus Wikström, Ilir Berisha, Samuel Wowoah, Christoffer Wiktorsson, Patrik Anttonen.

Mittfältare: Mohammed Saeid, Daniel Bamberg, Armend Alimi, Emil Berger, Tobias Grahn, Ahmed Yasin, Boris Lumbana, Karl Holmberg.

Anfallare: Shpetim Hasani, William Atashkadeh, Marcus Astvald.