Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haginge stannar i Djurgården

Från frysboxen till hetluften. Förre ÖSK:aren Patrik Haginges tillvaro har drastiskt förändrats under de senaste veckorna. Nu verkar han stanna i Djurgården.

Patrik Haginge var långt från startelvan och såg ut att vara på väg bort från Stockholm och Djurgården. Efter samtal med Djurgårdens sportchef Stefan Alvén fick han reda på att han inte längre var önskvärd i klubben.

- Han sa att de främst ser mig som högerback och att jag inte är förstavalet där. Så om det kommer ett bud är de villiga att släppa mig, sa Haginge till NA den 30 juni.

En dryg månad senare är läget annorlunda. Patrik Haginge har spelat in sig i Dif:s startelva och verkar nu stanna i föreningen.

- Ja, jag stannar, nu har jag ju tagit en ordinarie plats också, säger han.

Till NA sa också högerbacken att han "hellre sitter på bänken i ÖSK än i Djurgården". Men enligt den förre ÖSK:aren var det aldrig riktigt nära att han lämnade för någon klubb över huvudtaget.

- Nej, det var det väl egentligen inte, vad jag vet så fick Djurgården inte några bud. Jag tog det som det kom och nu fungerar det bra för mig, säger han.

Närmast för Patrik Haginge och Djurgården väntar en tuff bortamatch mot Helsingborg i allsvenskan under torsdagskvällen.