Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Företagsmässa i Formens hus igen

Den 18 mars inviger landshövding Rose-Marie Frebran företagsmässan Du behövs i Formens hus. Det är en utbildnings- och företagsmässa med fokus på kompetensförsörjning.

Annons
Dags igen i mars. I november genomfördes en mässa i Formens hus som lockade mängder med folk. I mars blir det mässa igen i lokalerna, denna gång för såväl skola som allmänhet.

– Såväl årskurs 8 och 9 och Pihlskolans gymnasium är inbjudna till mässan. Det är mässutställning, seminarier och föreläsningar, berättar projektledare Elin Abelson, Hällefors kommun.

Mässan ska, förutom att sammanföra skolungdomar och näringsliv, även ge företagen möjlighet att träffa varandra, visa upp sin verksamhet samt berätta om det rekryteringsbehov som företaget har. Till den 14 februari kan företagare anmäla deltagande i mässan via kommunens webbsida.

Mässan startar klockan

12.30 med fokus på eleverna. Allmänheten är välkommen under eftermiddagen. Mässan avslutas på kvällen med mingel för företagare, utställare och föreläsare.

Även Hällefors folkhögskola är involverad i arbetet med mässan.

- Vi är medarrangör och kommer ha seminarier och våra deltagare kommer att vara med på mässan. Mässan vänder sig också till studerande inom vuxenutbildning, de som står utanför arbetsmarknaden och alla som önskar byta jobb, berättar Susanna Stark, rektor på Hällefors folkhögskola.

Mer läsning

Annons