Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det klart med Fridén som ny HIK-tränare

På fredag kväll kör hockeyn i division 3 i gång efter juluppehållet. I onsdags blev det klart med Stefan Fridén som ny tränare för Hällefors IK.

Annons

 - Jag har ett uppdrag även i BIK Karlskoga ungdom som jag vill kombinera med jobbet i HIK och jag har nu sagt ja till att träna även Hällefors säsongen ut, säger Stefan Fridén.

- Matcherna i pojklagsserien spelas på lördagar och söndagar och HIK:s matcher spelas på fredagkvällar så det ska inte behöva krocka.

Stefan har coachat HIK tidigare. Det nuvarande laget är inte helt bekant för honom, Han träffade laget förra veckan och den första träningen sker i kväll, torsdag.

- Det är ett lag i serieledning som spelar bra, men det är trots allt bara fyra poäng till tvåan och några plumpar har laget gjort också. Och i och med att Hällefors gick till juluppehål i serieledning blir det ett jagat lag nu som alla vill slå. Men det ska bli kul och jag känner starkt för Hällefors IK som förening.

HIK möter på fredag kväll Skultuna IS i Hällevi IP. I Carlssonhallen möts Nora HC-Guldsmedshytte SK. I Fellingsbro ishall tar Fellingsbro/Frövi IK emot Kungsörs IK.

Mer läsning

Annons