Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hammarström klar – för Rynninge

Förre landslagsmålvakten Kristin Hammarström är klar för Rynninge. 

Kristin Hammarström är klar för comeback. Men det blir inte i Kif Örebro - utan i division 1-laget Rynninge. Där kommer 32-åringen, som har haft uppehåll från fotbollen på grund av barnafödande, i första hand få en roll som ledare. 

"En otrolig förstärkning på ledarsidan och ett fantastiskt stöd för våra unga målvakter som nu kommer att kunna få den utveckling som gör att dom kan utvecklas och bli så bra som det bara går. Kristins vision är också att andra målvakter i och runt Örebro ska kunna dra nytta av hennes erfarenheter och då vara med på hennes träningspass", skriver klubben på sin hemsida.

Kristin Hammarström har gjort 29 A-landskamper för Sverige och var förstamålvakt i hemma-EM 2013. Hon lämnade Kif Örebro efter säsongen 2010 och gjorde sedan tre säsonger i Göteborg. Bland annat blev hon utsedd till årets målvakt på fotbollsgalan 2011.

Läs mer Hammarström i torsdagens NA, papperstidningen! Den kommer du också att kunna köpa som e-tidning.