Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han är Marcus favoritspelare

Hockey-VM i TV4. Då fick formel 1-föraren Marcus Ericsson berätta om sitt stora hockeyintresse – och vem som numer är hans favoritspelare.

Annons

Att formel 1-föraren Marcus Ericsson är en av Örebro Hockeys största supportrar är ingen nyhet för NA:s läsare.

På torsdagskvällen fick han chansen att berätta om sitt intresse i TV4:s hockey-VM-magasin VM med Wikegård, på Skypelänk direkt från Caterhams bas i England. Och där avslöjade han också vem som är hans nya favoritspelare, efter att tidigare ofta ha framhållit Conny Strömberg som nu fått lämna Örebro Hockey.

– När jag var liten var Jarmo Myllys idolen, på senare år har det varit lite olika. Jag gillar Jared Aulin, sa Marcus i magasinet.

Ericsson fick också bland annat frågan vem som ryter till åt honom om han inte sköter sig i bilen, apropå Peter Popovics utskällning av de svenska hockeyspelarna under matchen mot Frankrike.

– Det är väl Eje i sådana fall som skriker åt mig, men brukar inte vara så ofta, för jag sköter mig oftast bra. Men gör man något dumt eller något bra får man höra det, sa Marcus.

Nästa formel 1-lopp körs i Monaco, nästa helg.