Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han är sist in i Indianerna

Han har tagit SM-guld med Lejonen, och kört för Hammarby i elitserien. Här är polacken som är blir sist in i Indianerna 2014.

Annons

Piotr Swiderski, 30, körde inte alls i Sverige i år. Nu får han chansen i Indianerna.

Men Swiderski förväntas inte ta en ordinarie plats i den nya klubben.

- Nej, kanske inte som det ser ut just nu. Jag ser honom i första hand som en backup, och det har jag varit tydlig med. Men Piotr kommer förstås att få chansen att visa vad han går för, och det är självklart så att han har samma möjligheter som alla andra förare att köra till sig en plats, säger Indianernas lagledare och sportchef Dalle Andersson Bäckström.

Med Swiderskis namnteckning är Indianernas trupp för nästa säsong spikad. Och Dalle Andersson Bäckström är nöjd.

- Jag är nöjd, vi har fått till en riktigt bra trupp med starka svenska namn och som samtidigt är billigare än truppen den här säsongen, säger Dalle.

Så här ser truppen ut i sin helhet, nyförvärv: Fredrik Lindgren, Kenneth Bjerre (Danmark), Mikael Max, Freddy Godlund, Joel Andersson, Cameron Woodward (Australien), Piotr Swiderski (Polen). Kvar sedan tidigare: Niels Kristian Iversen, Antonio Lindbäck, Piotr Protasiewicz.