Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han är tillbaka i ÖSK-truppen mot Östersund

ÖSK gör en förändring i truppen till lördagens möte med Europa League-hajpade Östersund.

Efter två veckors landslagsuppehåll är det dags för slutspurten av allsvenskan. Efter två raka segrar har ÖSK avancerat upp till sjunde plats och nafsar nu Östersund, på sjätte plats, i hasorna. Fyra poäng skiljer med fyra omgångar kvar att spela inför mötet på Jämtkraft arena.

– Vi har alla spelare tillgängliga, alla var ute och tränade i dag, sade ÖSK-tränaren Axel Kjäll efter fredagens träning på Behrn arena innan han satte sig på flyget från Bromma tillsammans med 18 spelare.

Fyra spelare från A-truppen får stanna hemma och det handlar om Logi Valgardsson, Isaac Boye, Jonathan Lundberg och Alfred Ajdarevic.

Ajdarevic åkte på en smäll på fredagens träning och haltade av Behrn arena med ena låret hårt tejpat.

Enda förändringen jämfört med senaste matchen mot Kalmar (1–0) är att Michael Almebäck är tillbaka i truppen efter sin skada medan Logi Valgardsson, som flyttar hem till Island efter säsongen, inte finns med.

ÖSK-truppen: Oscar Jansson, Martin Lorentzson, Arvid Brorsson, Brendan Hines-Ike, Sebastian Ring, Maic Sema, Nordin Gerzic, Johan Mårtensson, Filip Rogic, Nahir Besara, Kennedy Igboananike, Anton Fagerström, Patrik Haginge, Ferhad Ayaz, Petteri Forsell, Victor Sköld, Michael Omoh och Michael Almebäck.

Hos Östersund är sedan tidigare skadade Douglas Bergqvist och Hosam Aiesh inte tillgängliga. Det är oklart om Ronald Mukiibi kan spela på grund av en lättare stukning av foten. Stjärnspelaren Saman Ghoddos har lite problem med ryggen och det återstår att se hur han känner under matchdagen.

Avspark 16.00, lördag, på Jämtkraft arena.

TV: (+) Sporten sände live från ÖSK:s träning – inför mötet med Östersund

LÄS MER: (+) ÖSK-tränaren om vässade målsättningen, nya spelsystemet – och att bli pappa: "Lika häftigt varje gång"