Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han vägrade jogga ner- straffades med sparken

Spelare för mer än ett helt lag har provtränat med ÖSK i år.
Bara två har blivit kvar.
Senast att visa upp sig: En målfarlig irländare med den udda meriten att ha sparkats från ett lag för att ha vägrat jogga ner efter en match.

2007 tvingades den 25-årige anfallaren från Dublin att lämna sin dåvarande klubb Dundalk efter mindre än två månader. Klubben skrev i ett pressmeddelande att skiljsmässan rörde disciplinära meningsskiljaktigheter.

Enligt en källa till NA med insyn i irländsk fotboll ska tränaren John Gill ha bestämt sig för att avbryta Floods kontrakt efter att anfallaren vägrat jogga ner med övriga i laget efter en match.

– Jag och tränaren hade helt olika syn på fotboll och jag fick spela på en himla massa ovana positioner. Egentligen var det inte konstigare än så – att vi inte tänkte fotboll likadant. Han hade ett speciellt sätt att se på fotboll. Inte minst taktiskt, säger Flood till NA efter torsdagens träning på Behrn arena.

Nu hoppas han på ett kontrakt med ÖSK.

– Jag har som sagt ingen flygbiljett hem. Förhoppningsvis får jag ett halvårskontrakt med option för ytterligare två år. Då kan jag flyga hem en sväng i november.

Läs mycket mer i fredagens papperstidning!

Anthony Flood

Smeknamn: Anto.

Född: I Dublin den 31 december 1984.

Längd: 1,81 meter.

Vikt: 75.

Position: Anfallare.

Kontrakt: Kontraktslös.

Klubbar: Sheriff United, Mullingar Town, St Patricks Athletic, Athlone Town, Shamrock Rovers, Dundalk, Shelbourne, Galway.

Mål den här säsongen: 7 mål på 14 matcher.

Aktuell som: Provspelare i ÖSK.