Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erixon förlänger med Lif

Oskar Erixon har skrivit på för två år till med Lif Lindesberg.
– Jag trivs väldigt bra i klubben med min nuvarande situation, säger han.

Annons
Oskar Erixon.

Den vänsterhänte kantspelaren kom till Lif Lindesberg från IFK Ystad, men är fostrad i grannklubben Ystads IF. Han gjorde fem säsonger med Lindesberg i elitserien, men fortsätter nu med laget i allsvenskan.

– Oskar har ju under en längre period varit en av klubbens absolut bästa spelare och dessutom lagkapten. Så att vi lyckats rodda hem det här är jag givetvis väldigt nöjd med säger Uffe Nyström, sportsmanager, i ett pressmeddelande.

– Jag trivs väldigt bra i klubben med min nuvarande situation. Dessutom är jag full av tillförsikt och revanschlust efter den gångna säsongen, säger Erixon själv.

Och tränaren Herman Arenvang är nöjd med att Oskar Erixon fortsätter:

– Oskar betyder oerhört mycket i det lag vi haft och kommer att ha framöver. Inte minst med sin karaktär och sitt sätt att vara. Han är professionell ut i fingerspetsarna. Det är egenskaper vi värdesätter högt, säger Herman.

Sedan tidigare är det klart att Dener Jaanimaa lämnar för tyska Aue, Robert Jangmo till Hallby, Sebastén Ehnevid till Drammen och Toabias Warvne till IFK Skövde. Lif Lindesberg har gjort klart med hemnvändande Ola Anto från H43 och Jacob Nelson och Erik Axelsson har valt att förlänga kontrakten. (NA)

Mer läsning

Annons